The Quest – Dragonul de aur (1996) Online Subtitrat HD

The Quest – Dragonul de aur (1996) Online Subtitrat HD

The Quest 1996 (Dragonul de aur), film online HD, subtitrat în Română Regizat si jucat de Jean-Claude Van Damme. Chris Dubois este un infractor marunt care fugind de politia din New York, porneste fara sa vrea intr-o aventura care-l va purta spre celalalt capat al lumii,in misterioul Oras Interzis din Tibet. Rapit, luat ca sclav, vandut unor pirati si aruncat in lumea jocurilor de noroc si a kickboxing-ului, Chris ajunge pe insula Muay Tai unde se predau arte martiale letale, apoi pe aleile intunecoase din Bangkok si in final in stravechiul Oras Pierdut. Acolo trebuie sa treaca testul barbatiei intr-o competitie care aduna cei mai buni luptatori din intreaga lume si unde are loc cea mai spectaculoasa si mortala demonstratie de arte martiale.Competitia are un singur castigator si cel ce reuseste sa supravietuiasca primeste trofeul Dragonul de aur.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos
  1. ionik a comentat pe data | 14 September 2013 ora 17:51

    fffffff tare…;)

  2. Alin a comentat pe data | 6 December 2015 ora 19:51

    Frumos.

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi