The Perks of Being a Wallflower (2012) Online Subtitrat HD

The Perks of Being a Wallflower (2012) Online Subtitrat HD

Regizat si scris de Stephen Chbosky.Filmul romantic The Perks of Being a Wallflower 2012 (Jurnalul unui adolescent timid) online subtitrat in romana, are in centru povestea unui adolescent din anii ’90 căruia îi este prezentată lumea sexului, a drogurilor și a relațiilor complicate de către prietenii săi, Sam (Emma Watson) și Patrick (Ezra Miller).

Emotiv și timid, Charlie (Logan Lerman) încearcă să depășească recenta sinucidere a prietenului său cel mai bun, Michael, observând constant schimbările ce au loc în jurul său. Profesorul lui de engleză, Bill (Paul Rudd), încearcă să-l învețe pe Charlie cum trebuie trăită viața, dându-i mai multe cârți de citit, munca profesorului reflectându-se în toate experiențele pe care le trăiește adolescentul.
Pe de altă parte, Charlie încearcă să își creeze o altă viață, lăsând în urmă toate problemele din copilăria nefericită, dar se pierde în realitatea tumultuoasă a vieții. Charlie rămâne prins între copilăria simplă și viitorul sumbru ce îl așteaptă, între alegerea de a privi și a participa la tot ceea ce înseamnă viața, între problemele prietenilor și ale familiei.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos
 1. Natalie a comentat pe data | 24 April 2016 ora 19:13

  Un film extraordinar de frumos ❤‼‼

 2. titi alex a comentat pe data | 4 March 2017 ora 04:47

  superb…bestial <3

 3. PunkGirl_28 a comentat pe data | 31 August 2017 ora 21:44

  Un film extraordinar! Felicitarile mele regizorului! :)

 4. Ana a comentat pe data | 21 January 2018 ora 18:58

  Excelent filmul!

Lasa un comentariu