The Perks of Being a Wallflower (2012) Online Subtitrat HD

The Perks of Being a Wallflower (2012) Online Subtitrat HD

Regizat si scris de Stephen Chbosky.Filmul romantic The Perks of Being a Wallflower 2012 (Jurnalul unui adolescent timid) online subtitrat in romana, are in centru povestea unui adolescent din anii ’90 căruia îi este prezentată lumea sexului, a drogurilor și a relațiilor complicate de către prietenii săi, Sam (Emma Watson) și Patrick (Ezra Miller).

Emotiv și timid, Charlie (Logan Lerman) încearcă să depășească recenta sinucidere a prietenului său cel mai bun, Michael, observând constant schimbările ce au loc în jurul său. Profesorul lui de engleză, Bill (Paul Rudd), încearcă să-l învețe pe Charlie cum trebuie trăită viața, dându-i mai multe cârți de citit, munca profesorului reflectându-se în toate experiențele pe care le trăiește adolescentul.
Pe de altă parte, Charlie încearcă să își creeze o altă viață, lăsând în urmă toate problemele din copilăria nefericită, dar se pierde în realitatea tumultuoasă a vieții. Charlie rămâne prins între copilăria simplă și viitorul sumbru ce îl așteaptă, între alegerea de a privi și a participa la tot ceea ce înseamnă viața, între problemele prietenilor și ale familiei.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos
  1. Natalie a comentat pe data | 24 April 2016 ora 19:13

    Un film extraordinar de frumos ❤‼‼

  2. titi alex a comentat pe data | 4 March 2017 ora 04:47

    superb…bestial <3

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi