The Package (2012)

The Package (2012)

The Package este un film de actiune, crima si thriller 2012 regizat de Jesse V. Johnson in rolurile principale cu actorii renumiti Steve Austin si Dolph Lundgren.Tommy Wick (Steve Austin) este un recuperator de credite care lucrează pentru Dough – un cămătar fără scrupule. Tommy nu face din plăcere această treabă ci din grijă pentru fratele său care se află acum în puşcărie şi-i datorează o sumă foarte mare lui Dough. Concurenţa cămătarilor este aprigă deoarece îşi dispută teritoriul cu încă doi puternici oameni de “afaceri”: Germanul şi Anthony. Lucrurile se complică pentru întreagă situaţie atunci când Dough îi încredinţează o misiune foarte importantă lui Tommy şi anume de a livra un pachet Germanului. În schimbul acestui favor Tommy este asigurat de către angajatorul său că îi va fi iertată toată datoria fratelui său. Odată cu demararea procesului de livrare întră în joc o mulţime de mercenari care vor interceptarea pachetului cu scopul de al preda şefilor lor pentru o negociere cu Germanul. Marea surpriză este adevăratul conţinut al acestui misterios pachet pe care nici transportorul nu are voie sa-l cunoască.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi