The Order – Ordinul (2001)

The Order – Ordinul (2001)

The Order este un film 2001 de actiune si comedie plin de aventura, regizat de Sheldon Lettich si scris de actorul Jean-Claude Van Damme, care de asemenea, joaca si in film. Tatal lui Rudy (interpretat de Jean-Claude Van Damme) , Oscar este arheolog, insa el este un hot de artefacte. Cand tatal sau pleaca in Israel pentru un interviu ,este rapit de o banda de hoti care doresc sa ajunga in subsolurile ascunse ale orasului pentru o valoroasa comoara. Nemaidand nici un semn de viata,Rudy se hotaraste sa plece in tara sfanta pentru a-l cauta,insa la aeroport este intampinat de politie si retinut preventiv sub acuzatia ca a venit in tara sfanta sa fure artefacte.Este dus la un hotel si retinut pana a doua zi cand urma sa paraseasca tara, insa el reuseste sa scape din acel hotel si ajutat de o politista pornesc sa-l caute pe tatal acestuia.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi