The Next Three Days – 3 zile de coşmar (2010)

The Next Three Days – 3 zile de coşmar (2010)

“The Next Three Days – 3 zile de cosmar 2010 Film Online Gratis Subtitrat in Romana “Viata pare perfecta pentru John Brennan, până când soţia sa, Lara, este arestata pentru o crimă îngrozitoare , pe care ea sustine ca nu a comis-o. La trei ani dupa pronuntarea sentintei , John se luptă sa-si tina familia unita, crescandu-si fiul si predand la facultate. In acelasi timp el urmareste prin toate mijloacele disponibile sa dovedeasca nevinovăţia sotiei sale. Odata cu respingerea recursului final , Lara are tendinte suicidare ,iar John decide ca există o singură soluţie posibilă si suportabila : aceea de a-si scoate soţia din inchisoare cu orice pret. In ciuda sanselor slabe de reusita si lipsa proprie de experienta, John pune la cale un plan de evadare şi se aruncă într-o lume periculoasă şi nefamiliara , riscând în cele din urmă totul pentru femeia pe care o iubeşte.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos
 1. oprea florica a comentat pe data | 23 June 2013 ora 11:46

  Superrrrrr excelent.As mai vrea asa.Minunat!!!

 2. maria a comentat pe data | 5 July 2013 ora 14:43

  f bun film….mai vrem ceva similar …multumimmmmm

 3. Rebeca a comentat pe data | 1 February 2016 ora 21:30

  Frumos

 4. maria a comentat pe data | 5 March 2016 ora 00:31

  Foarte frumos .

 5. Ionut a comentat pe data | 15 May 2017 ora 09:23

  La cara oculta sau hidden face e un film asemanator

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi