The Necessary Death of Charlie Countryman (2013)

The Necessary Death of Charlie Countryman (2013)

După ce îi moare mama, Charlie Countryman (Shia LaBeouf) decide să facă o excursie prin Europa pentru a-şi pune ordine în gânduri şi a-şi alina suferinţa, dar în avionul cu destinaţia Budapesta se îndrăgosteşte nebuneşte de irezistibila Gabi Ibanescu (Evan Rachel Wood), al cărei tată îşi pierde viaţa în timpul acelui zbor fatidic. Problema este că tânăra a fost căsătorită cu Nigel, un lider al crimei organizate locale, care nu s-ar da înapoi de la nimic pentru a o împiedica pe Gabi să se refugieze în braţele unui alt bărbat, aşa că naivul şi fermecătorul Charlie îndură cu stoicism o bătaie cruntă după alta pentru a-şi impresiona iubita şi a o ţine departe de pericole. În cele din urmă actele de curaj şi abnegaţie ale lui Charlie Countryman (Shia LaBeouf) generează atât de multe probleme încât acesta îşi dă seama că singura şansă de a o salva pe fata visurilor lui ar putea fi să moară el însuşi.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos
  1. leahu mADALIN a comentat pe data | 10 December 2013 ora 03:02

    f bun filmul il recomand avand in vedere ca sunt roman :) 8)

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi
X