The Musketeer (2001)

The Musketeer (2001)

Filmul de aventuri si actiune regizat de Peter Hyams, ‘The Musketeer-Muschetarii 2001’, imbina povestea clasica de capa si spada a lui Alexandre Dumas, ‘Cei Trei Muschetari’, cu coregrafia extraordinara de actiune din Hong Kong. Scenele de lupta din film combina stilul occidental cu cel oriental, fiind o fuziune de de dueluri tipice pentru secolul al XVII-lea cu lupte de samurai. Rezultatul este un film cu muschetari asa cum nu s-a mai vazut, o viziune noua si incitanta a lumii clasice al lui Dumas, realizat intr-un stil foarte modern.
Cu sabiile scoase si cu adrenalina pulsand in vene, D’Artagnan si amicii lui muschetari sunt gata de lupta. Ca intotdeauna, legendarii muschetari au facut legamant sa se lupte in duel ca sa indrepte faradelegi, dar, ca niciodata nu s-au aruncat in vartejul luptei cu atata gratie acrobatica si libertate in miscari. Caci in aceasta istorisire a ispravilor lor atat de curajoase, muschetarii nu desfid numai potentatii acelui secol al XVII-lea, in Franta, ci si legile gravitatiei.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi