The Martian • Martianul (2015) – Film Online Subtitrat HD

The Martian • Martianul (2015) – Film Online Subtitrat HD

Renumitul regizor Ridley Scott revine din nou cu noul film de aventura si sf “The Martian 2015” bazat pe romanul The Martian (Weir novel) din 2011 scris de autorul american Andy Weir, adaptat după un scenariu de Drew Goddard in rolurile principale interpretate de actorii Matt Damon, Jessica Chastain, Kristen Wiig , Jeff Daniels, Michael Peña, Kate Mara, Sean Bean, Sebastian Stan, Aksel Hennie.
In timpul unei misiuni pe Marte cu echipaj uman, astronautul Mark Watney (interptrat de actorul Matt Damon) este considerat mort, victimă a unei furtuni puternice. Însă Mark Watney supravieţuieşte urgiei şi descoperă că a fost lăsat singur pe ostila planetă. Cu provizii insuficiente, este nevoit să-şi folosească la maxim ingeniozitatea, inteligenţa şi forţa interioară pentru a râmâne în viaţă şi a găsi o cale prin care mesajul său de ajutor să ajungă pe Pământ. La milioane de mile distanţă, NASA şi echipa internaţională de oameni de ştiinţă caută neîncetat soluţia prin care să îl aducă pe ‘marţian’ acasă, în vreme ce colegii săi de echipă pun şi ei la cale o misiune îndrăzneaţă, dacă nu imposibilă, de salvare. Pe măsură ce aceste poveşti, mostre incredibile de curaj, se desfăşoară, voci din lumea întreagă se unesc pentru a încuraja revenirea acasă, în siguranţă, a lui Watney.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos
 1. gelu a comentat pe data | 12 October 2015 ora 21:21

  super filmul

 2. lena a comentat pe data | 26 November 2015 ora 00:09

  chiar merita vazut. te face sa visezi.

 3. Ulquiorra a comentat pe data | 22 January 2016 ora 23:39

  Pot spune doar ca te tine captivat si e ceva nou si diferit fata de celelalte filme cu spatiu. Fara asteroizi, comete sau prostii. Are cateva momente in care imposibilul devine posibil dar na, ne uitam la un SF. Merita vazut. Nu se compara cu Gravity! E mult mai reusit.

 4. Angie a comentat pe data | 20 March 2016 ora 21:47

  un film foarte captivant.

 5. ioncel a comentat pe data | 26 April 2016 ora 03:06

  no fain filmu´

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi