The Mark – Semnul fiarei (2012) Film Online Subtitrat

The Mark – Semnul fiarei (2012) Film Online Subtitrat

The Mark – Semnul fiarei este un film crestin de actiune si sf 2012 regizat de James Chankin in rolurile principale interpretate de actorii Craig Sheffer, Gary Daniels și Eric Roberts.Filmul prezinta povestea a lui Chad Turner (Craig Sheffer) cand ii este implantat un cip de computer biometric (semnul fiarei). Răpirea are loc, în timp ce Joseph Pike (Gary Daniels) îl caută pe Turner în scopul de a încerca să obțină controlul asupra semnului fiarei. Cooper (Eric Roberts), șeful securității din Avanti, compania care a creat cipul, este ținut ostatic de către Pike, totul pentru a-l găsi pe Turner. Chad Turner trebuie să rămână în viață în ciuda șanselor mici de reușită ca să păstreze cipul pentru a nu cădea în mâinile cui nu trebuie.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos
  1. ovidiu a comentat pe data | 14 January 2016 ora 22:59

    este un film de ecsceptie i like

  2. Camy a comentat pe data | 22 January 2016 ora 01:21

    interesant!!!

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi
X