The Man Who Saved the World (2014) Online Subtitrat

The Man Who Saved the World (2014) Online Subtitrat

The Man Who Saved the World spune povestea uimitoare a locotenent-colonelul Stanislav E. Petrov, fost membru al armatei sovietice. Un om care a avut loc soarta lumii în mâinile sale pentru câteva minute cruciale din istorie. Când alarma a plecat, indicând faptul că cinci rachete nucleare americane au fost lansate împotriva Uniunii Sovietice, el si-a urmat sentimentul și a mers împotriva ordinelor, convingătoare forțele armate care amenințarea a fost o alarmă falsă, salvând prin prezenta lumea de la un război nuclear. Dupa două decenii mai târziu, eroul uitat merge într-o călătorie spectaculoasă în Statele Unite, în cazul în care el este în cele din urmă a fost recunoscut pentru fapta sa istorică el ajunge să se întâlnească cu americani care au fost odată dușmanii lui de moarte. Omul care a salvat lumea este o poveste epica. Concentrându-se pe un om care, prin pură coincidență, a fost supus la testul final, când a trebuit să ia o decizie care ar fi putut schimba lumea noastră pentru totdeauna. Un succes locotenent-colonelul, care a fost ales mai ales să se ocupe de un test la fel ca asta. Stanislav Petrov însuși îl pune, Nici un om sănătos ar fi vreodată în stare să facă o astfel de decizie extraordinară pentru a decide dacă ar trebui să ne distrugem planeta noastră.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi
X