The Man from Nowhere (2010)

The Man from Nowhere (2010)

“The Man from Nowhere 2010 Film online DVDRip, subtitrat în Română“Singura legatură a unui fost agent special al CHA cu restul lumii este o fetiță, So-mi, care locuiește în apropiere. Mama ei, Hyo –jeong, fură droguri pe ascus de la o organizație de traficanți. Ea îi strecoară lui Tae-Shik un pachet, fără ca acesta să știe. Traficanții află de micile ei furturi și o răpesc atât pe Hyo-jeong cât și pe fiica ei, So-mi. Banda promite că le va elibera doar dacă Tae-Shik va face o livrare speciala pentru ei. În același timp, mafioții pregăteau un complot pentru a elimina un puternic lider al lumii drogurilor. Când corpul spintecat al lui Hyo-jeong este descoperit, Tae-Shik realizează că și viața copilei poate fi în pericol.Gândul că So-mi poate fi deja moartă îl înfurie la culme, așa că bărbatul se pregătește pentru o bătălie dură, care îi pune propria viața în pericol.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos
  1. r3p4us! a comentat pe data | 11 September 2013 ora 22:20

    Filmul nota 10+ .site’ul foarte bun fara lag fara nimica imi place.

  2. danny.moreno a comentat pe data | 2 October 2013 ora 15:42

    pfffffff sooper sooper tare filmul nota 100 am plans la acest film :cry: :cry:

  3. alexandru a comentat pe data | 31 December 2016 ora 02:35

    un film foarte tare si foarte multumit de el va multumesc mult :D

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi