The Loved Ones (2009) – Film Online Subtitrat in Romana

The Loved Ones (2009) – Film Online Subtitrat in Romana

The Loved Ones 2009 film online, subtitrat în Română Cand tanarul adolescent Brent (interpretat de Xavier Samuel) conduce la o ora târzie din noapte pentru a ajunge acasă alături de tatăl brusc virează după ce a observat ceva pe drum. Mașina scapă de sub control și dupa câteva momente mai târziu tatăl lui Brent moare în accident. Cuprins de sentimentul vinovăției Brent cade într-o depresie profundă din care începe să iasă doar în momentul în care începe să nutrească sentimente de afecțiune pentru o colegă de clasă,o tânără drăguță pe nume Holly (interpretata de Victoria Thaine). Cu toate acestea, o altă tânără de la școală, Lola (Robin McLeavy), începe să fie preocupată de Brent și într-o zi, luându-și inima în dinți ajunge să-i propună acestuia să o însoțească la o petrecere. Loial, Brent o refuză, dar va afla mai târziu că Lola nu face față prea bine dezamăgirii unui refuz, lucru cauzat de obsesia pe care o dezvoltase pentru el.
Lola și tatăl ei îl răpesc pe Brent și îl forțează să participe la o petrecere privată, intr-o cabană izolată în padure unde, surpriză, el era singurul invitat. Acolo Lola și tatăl ei încep să îl pedepsească brutal pentru că a îndrăznit să-i rănească sentimentele….

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos
  1. Geani a comentat pe data | 27 November 2016 ora 16:04

    Interesant filmul

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi
X