The Lords of Salem (2012) Online Subtitrat

The Lords of Salem (2012) Online Subtitrat

“The Lords of Salem 2012 Film Online Gratis Subtitrat in Romana “ Povestea filmului se învârte în jurul lui Heidi (Sheri Moon Zombie), un DJ la postul de radio local din Salem, Massachusets și care împreună cu Whitney și Munster formează Echipa de Radio Big H.Heidi primește la un moment dat o cutie misterioasă din lemn conținând un disc de vinil intitulat “un dar din partea Lorzilor”. Ea presupune că este o trupă de rock și își ia angajamentul de a răspândi mesajul pe care îl transmit. Pe masură ce Heidi și Whitey ascultă înregistrarea discul începe să ruleze invers și Heidi experimentează un flashback dintr-o traumă din trecut.Mai târziu, Whitey ascultă înregistrarea și, spre surprinderea lui, discul rulează in mod normal și este primit ca un mare hit printre ascultători. Sosirea unei alte cutii de lemn de la Lorzi recompensează echipa Big H cu bilete gratuite, postere și înregistrări gata de a găzdui un concert în Salem. Curând Heidi și restul fanilor realizează că de fapt concertul nu este ceea ce pare..

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi