The Little Rascals – Micuţii şmecheri (1994)

The Little Rascals – Micuţii şmecheri (1994)

Micutul Alfalfa (Bug Hall), in varsta de numai 9 ani, face parte dintr-un club exclusivist, cu reguli foarte stricte. Una dintre aceste reguli interzice, foarte clar, orice prezenta feminina in club. Astfel, Alfalfa este intr-o mare dilema cand, fara voia lui, se indragosteste iremediabil de tanara domnisoara Darla (Brittany Ashton Holmes), aflata la respectabila varsta de 5 ani. Cel mai important eveniment al clubului se apropie: o cursa anuala de masini, care a fost de fiecare data castigata de membrii fratiei. Iar in acest an, cel care trebuie sa vegheze asupra bunei desfasurari a concursului este chiar Alfalfa. Numai ca acesta, fiind ocupat sa o urmareasca pe Darla care flirta cu nerusinare cu un tanar, nu observa cand echipa adversa le subtilizeaza masina de curse si o vopsesc in culorile lor reprezentative. Alfalfa si camarazii sai trebuie sa construiasca din nimic o noua masina, iar victoria vine cand nimeni nu se mai astepta. Aceasta intamplare schimba politica fratiei, membrii acesteia hotarandu-se sa dea o petrecere mare in cinstea triumfului neasteptat si sa invite toate fetele sa faca parte din club.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi