The Level (2009)

The Level (2009)

Adevărul te va elibera. Aceastea sunt vorbele care i se spun lui Eddie, în timp ce zace sângerand dupa o bataie sora cu moartea si legat de un scaun. Doar el poate spune ce sa întâmplat. Eddie, un membru al gastii, împreună cu partenerul său, Rocky, sunt în căutarea şefului lor, Al, care a fost rapit. Urmand fiecare ruta, Eddie şi Rocky, iau legatura cu toti apropiatii sefului lor, cu sotia sa, cu fiul său si cu amanta.Dupa ce au interogat si ultima persoana, Eddie si Rocky dau de urma lui Al catre locul unde se afla sediul unei gasti rivale.Cei doi intra intr`o confruntare armata iar in urma unei explozii foarte puternice in care Al nu ar fi putut supravietui , cei doi isi dau seama ca lucrurile nu sunt tocmai cum ar trebui sa fie.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos
  1. Cosmin a comentat pe data | 11 April 2016 ora 16:00

    Desi e low buget e bun filmul.

  2. andipanda a comentat pe data | 7 June 2016 ora 21:52

    Filmul este chiar bun de tot.L-am revazut cu placere,il uitasem.

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi