The Legend of Lucy Keyes – Pădurea secretelor (2005)

The Legend of Lucy Keyes – Pădurea secretelor (2005)

The Legend of Lucy Keyes – Pădurea secretelor este un film american de dramă-thriller scris si regiza de John Stimpson.Guy Cooley (Justin Theroux), un barbat cu puternice convingeri ecologiste, decide sa-si puna in practica ideile, asa ca se muta impreuna cu sotia sa Jeanne si cele doua fiice intr-o ferma veche din Princeton. Guy este angajat de Samantha Porter (Brooke Adams), o femeie care este proprietara unui teren marginit de o padure, sa construiasca opt mori de vant pentru a oferi orasului o alta sursa de energie. Proiectul starneste insa opozitia vehementa a localnicilor, care sustin ca acel loc este foarte special pentru comunitate. In urma cu 250 de ani, o fetita numita Lucy Keyes (Anna Friedman) a disparut in acea padure. In ciuda eforturilor mamei sale, Martha (Rachel Harker), dar si a celorlalti oameni, ea n-a mai fost gasita niciodata. Jeanne nu poate da crezare acestor istorii de demult, insa un fapt incredibil o face sa-si schimbe parerea. Dupa ce vede silueta Marthei cautandu-si disperata fetita, Jeanne intelege ca legenda e adevarata si ca padurea aceea ascunde multe secrete.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi