The Lazarus Project (2008)

The Lazarus Project (2008)

“The Lazarus Project 2008 Film Online Gratis Subtitrat in Romana “The Lazarus Project este povestea tragica a unui om care pierde tot ceea ce ii este drag. Pentru a-si recupera viata si familia inapoi, el trebuie sa depaseasca obstacole de origine mistica, sa indure numeroase teste a credintei sale, sa se luptea cu integritatea lui mentala si sa ajunga sa inteleaga puterea sufletului sau. Ben este un fost criminal, care intamplator si-a pierdut slujba, asa ca apeleaza la ajutorul fratelui lui. Dar acesta il implica in jaful unei banci, care ia o intorsatura rea de tot. Condamnat la moarte, dupa ce primeste injectia letala, Ben se trezeste in apropierea unui spital psihiatric dintr-un mic orasel din Oregon. El a primit o a doua sansa de la Dumnezeu. Dupa o scurta perioada de timp, cu o sotie si un copil lasati in urma, el se intreaba daca chiar a pacalit moartea, sau pur si simplu face parte dintr-un plan malefic.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi