The Last Castle – Ultimul castel (2001) Online Subtitrat

The Last Castle – Ultimul castel (2001) Online Subtitrat

The Last Castle 2001 (Ultimul castel), film online, subtitrat în Română Cand fostul General cu trei stele, Eugene Irwin (Robert Redford), este transferat la o inchisoare militara de maxima securitate, paznicul sef, Colonelul Winter (James Gandolfini), nu-si poate ascunde admiratia pentru acest soldat extrem de decorat si experimentat. Irwin si-a pierdut galoanele, dar nu si faima. Colonenul Winter, cel care conduce inchisoarea cu un pumn de fier, il admira nespus pe General, dar foloseste metode dure pentru a mentine disciplina. Dupa un scurt timp, Irwin simte nedreptatea cu care sunt tratati puscariasii si decide sa-i dea lui Winter o lectie, prin luarea sub conducere a intregii unitati. Cand Winter accepta sa participe la ceea crede ca e doar un joc, e posibil sa fie deja prea tarziu.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos
  1. Rebeca a comentat pe data | 12 February 2016 ora 19:31

    Foarte frumos

  2. dezer a comentat pe data | 14 March 2017 ora 19:33

    super!

  3. bl4ckflow3r a comentat pe data | 16 March 2017 ora 19:45

    Loved it! One of my fav movies!

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi
X