The Keeper: The Legend of Omar Khayyam (2005)

The Keeper: The Legend of Omar Khayyam (2005)

Filmul spune povestea a unui băiat pe nume Kamran in varsta de 12 ani contemporan care trăiește în America si care descopera o conexiune secretă dintre Marele Matematician si Astronom persian Omar Khayyam din secolul al 11-lea si Poetul faimos “Rubaiyat.”Povestea a fost transmisa în familia sa dintr-o generație in alta, iar acum este responsabilitatea sa de a menține povestea în viață pentru generațiile viitoare.Filmul ne poartă din ziua moderna intr-un trecut epic în care relația dintre Omar Khayyam si Hassan Sabbah (creatorul original al sectei de asasini) și dragostea lor reciprocă pentru o femeie frumoasă care le-a fost separata legătura lor eternă a prieteniei.Filmat a fost filmat aproape în întregime in locațiile din Samarkand și Bukhara, Uzbekistan.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos
  1. Arryanna a comentat pe data | 23 May 2016 ora 19:56

    Un film deosebit ,o poveste frumoasa de dragoste ce transcede timpul.N0TA 10.Merita vazut.

  2. Aura a comentat pe data | 22 October 2016 ora 10:44

    Super filmul nota 10. Multumesc adminilor pentru postarea lui.

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi