The Infinite Man – Omul Infinit (2014) – filme online

The Infinite Man – Omul Infinit (2014) – filme online

The Infinite Man este un film de comedie 2014 australian, regizat si scris după un scenariu de Hugh Sullivan.Dean (Josh McConville) este un om de stiinta inventiv neortodox care folosește expertiza sa tehnică pentru a crea gesturi romantice mari pentru prietena lui Lana (Hannah Marshall). După ce un weekend merge foarte prost, Dean doreste să creeze cea mai mare realizare științifică : inventarea călătoriei în timp. Cu toate acestea, ceea ce a început printr-o simpla dorință de a schimba trecutul și de a crea un week-end perfect se duce în curând intr-o spirală. Reconcilierea romantica este complicată atunci când Dean o pierde pe Lana într-o buclă temporală, poate el depăși multe sinele sale, în scopul de a se salva pe ei oare?

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi