The Immortal Life of Henrietta Lacks (2017) – Filme Online Subtitrate

The Immortal Life of Henrietta Lacks (2017) – Filme Online Subtitrate

The Immortal Life of Henrietta Lacks 2017 (Viata Nemuritoare a Henriettei Lacks), film online HD, subtitrat în Română Adaptat dupa cartea cu același nume scrisa de Rebecca Skloot. Pelicula spune povestea adevărată a Henriettei Lacks, o femeie afro-americană, ale cărei celule au fost folosite pentru a crea prima linie celulară umană nemuritoare. Spus prin ochii fiicei sale, Deborah Lacks (Oprah), filmul prezintă cercetările făcute de ea pentru a afla mai multe despre mama pe care nu a cunoscut-o niciodată și pentru a înțelege modul în care recoltarea neautorizată a celulelor canceroase ale lui Lacks în 1951 a dus la descoperiri medicale fără precedent, astfel schimbând nenumărate vieți și fața medicinei. Este o poveste despre aroganță și triumf medical, rasă, sărăcie și prietenie puternică între cei mai diferiți oameni.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos
  1. dezer a comentat pe data | 2 June 2017 ora 19:38

    misto film

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi
X