The Hunger Games: Mockingjay – Part 1 (2014)

The Hunger Games: Mockingjay – Part 1 (2014)

The Hunger Games: Mockingjay – Part 1 2014 (Jocurile foamei: Revolta – Partea 1) este un film de actiune -aventură ,sf regizat de Francis Lawrence , scris dupa un scenariu de Peter Craig și Danny Strong .Acesta este primul dintre cele două filme bazate pe romanul Revolta , ultima carte din Jocurile Foamei , scris de Suzanne Collins , iar a treia tranșă din seria de filme Hunger Games , produs de Nina Jacobson și Jon Kilik.Katniss se recuperează după extenuantele Jocuri ale Foamei, întrebându-se încontinuu dacă a avut vreun rost surprinzătorul complot împotriva Capitoliului ce a salvat-o de la o moarte sigură. Fără ţel, eroina priveşte cum cei din jur se pregătesc pentru ofensiva ce ar putea distruge o dată pentru totdeauna tirania din Panem şi se lasă fără mult entuziasm prinsă în luptă, devenind simobolul Rezistenţei. Curând, ea se va trezi prinsă într-un pericol mortal, alături de cele mai dragi persoane din viaţa ei.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos
  1. Delia a comentat pe data | 12 May 2015 ora 03:10

    Bun filmul, chiar foarte interesant! Multumim pentru postare :)

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi
X