The Hobbit: An Unexpected Journey (2012)

The Hobbit: An Unexpected Journey (2012)

“The Hobbit: An Unexpected Journey – Hobbitul: O Calatorie Neasteptata 2012 Film Online Gratis Subtitrat in Romana “The Hobbit are actiunea plasată înainte de evenimentele prezentate în trilogia Lord of the Rings și îi are ca eroi centrali pe Bilbo Baggins și pe Gandalf. Bilbo este un hobbit care duce o viață liniștita în Bag End aproape de satul Hobbiton, însă existența lui este dată peste cap odată cu venirea bătrânului vrăjitor Gandalf, care îl convinge să pornească alături de 13 pitici într-o misiune de recuperare a unei comori din ghiarele dragonului Smaug. În această călătorie Bilbo îl va întâni pe Gollum, va găsi magicul inel al puterii și îi va asista pe pitici, elfi și oameni în lupta împotriva goblinilor.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos
  1. elena . a comentat pe data | 15 November 2013 ora 01:57

    foarte bun ,, si foarte bun sait bravoooo ,,

  2. bogdan a comentat pe data | 23 March 2014 ora 21:01

    frumos film respect site-ului zfilmeonline !!

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi