The Guilt Trip – O călătorie cu mama (2012)

The Guilt Trip – O călătorie cu mama (2012)

“Vezi Filmul The Guilt Trip 2012 Online Subtitrat in Romana “Andy Brewster e un tânăr inventator care a creat un produs nou pe care trebuie să-l vândă prin promovare directă, din uşă în uşă. Joyce, mama lui Andy, care-l copleşeşte cu atenţia ei fiindcă băiatul e singura persoană importantă rămasă în viaţa ei, e foarte mândră de descoperirea lui. Andy se teme că mama sa, văduvă după moartea tatălui, va rămâne mereu singură, fiindcă niciodată nu iese din casă. El se simte vinovat că ea nu are pe nimeni care să o iubească în afara lui aşa că îi face o propunere de nerefuzat. Cei doi vor porni la drum timp de 8 zile, în care vor străbate mii de kilometri prin SUA, pentru a vinde noile invenţii ale lui Andy. Şi, poate, pe parcursc, mama sa îşi va descoperi pofta de viaţă, noi pasiuni şi îşi va face prieteni.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi