The Guardians (2017) – Filme Online Subtitrat HD

The Guardians (2017) – Filme Online Subtitrat HD

The Guardians 2017 , film online HD, subtitrat în Română Amplasat in timpul Razboiului Rece o organizatie numita Patriot a creat o echipa de super-eroi, care include membri ai mai multor republici sovietice. De ani de zile, acesti eroi si-au ascuns identitatea. Acum ei sunt obligaţi sa-si dezvaluie identitatea pentru a-si apara aliatii. Laboratoarele experimentale ale aliatilor le-au creat super costume pentru a le imbunatati performantele. Ler, Khan şi Arsus sunt primii trei eroi ce alcatuiesc echipa Gardienilor. Pe parcurs ei recruteaza si alti super-eroi pentru batalia secolului. Impreună, pornesc la lupta stiind ca nu exista cale de intoarcere pentru niciunul dintre ei.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos
 1. Vic a comentat pe data | 22 April 2017 ora 14:36

  Se vrea o imitatie dupa Avengers in varianta ruseasca cu etalare de armament si forta militara, etc. Nota 7.

 2. alexandru a comentat pe data | 26 April 2017 ora 01:26

  frumos filmul merita vazut

 3. cristian vulcan a comentat pe data | 1 May 2017 ora 23:30

  acceptabil

 4. lolo a comentat pe data | 6 May 2017 ora 08:53

  Avengers in combinatie cu “stilul” rusesc. Nu are nimic extraordinar dar pentru deconectare sau daca nu ai altceva mai bun de facut se poate viziona.

 5. florin olandezul a comentat pe data | 8 June 2017 ora 12:18

  asa si asa

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi
X