The Go-Between – Mesagerul iubirii (2015) Online Subtitrat

The Go-Between – Mesagerul iubirii (2015) Online Subtitrat

The Go-Between – Mesagerul iubirii (2015) este un film britanic de drama romantic, bazat pe romanul din 1953 Go-Between scris de LP Hartley. Oaspetele unei bogate familii într-o vilă englezească, un băieţel de origine modestă, Leo, se ataşează de Marian, o frumoasă tânără care e şi singura ce-l tratează cu afecţiune. Marian e logodită cu cineva de rangul său, dar are o relaţie pasională cu Ted, un fermier. Îi încredinţează deseori lui Leo scrisori pentru a le purta în mare secret lui Ted. Băieţelul nutreşte şi el pentru tânăra femeie un sentiment aproape de iubire. Secretul e descoperit, scandalul e imens, Ted se sinucide. Devenit adult, Leo primeşte încă o dată sarcina de a duce un mesaj: va trebui să-l facă pe nepotul ei, rodul iubirii ei cu Ted, să înţeleagă că iubirea nu trebuie sufocată.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos
  1. pepy a comentat pe data | 22 January 2016 ora 19:30

    Un film foarte bun. Iubirea cere sacrificii pe care daca nu le faci, pierzi totul.

  2. dumitruflori a comentat pe data | 14 September 2016 ora 20:16

    frumos,merita vazut

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi