The Girl on the Train – Fata din tren (2016) – Film Online Subtitrat HD

The Girl on the Train – Fata din tren (2016) – Film Online Subtitrat HD

Rachel Watson (Emily Blunt) abia a divorțat de soțul ei, Tom Watson (Justin Theroux), după ce la prins ca o insela cu agentul lor imobiliar, Anna Boyd (Rebecca Ferguson). În timpul căsătoriei, Rachel era predispusa la alcool si în timpul casatoriei plus un comportament auto-distructiv pe care Tom la observat mai tarziu, odata cu trecerea timpului si a rezultat cu încheierea căsătoriei lor, în plus față de toate ea fiind si sterilă.Dupa cele petrecute Rachel împarte un apartament cu prietena ei Cathy (Laura Prepon). Ea isi petrece zilele facand naveta cu un tren și de multe ori ii urmareste pe Tom, Anna, și fiica lor nou-născuta. În timpul călătoriilor sale, Rachel creste de vecinii ei Tom, Scott ( Luke Evans ) și Megan Hipwell ( Haley Bennett ), un cuplu de tineri despre care Rachel crede a fi o căsătorie perfectă. In realitate, Scott este agresiv, în timp ce Megan este detașata și infidela, menținând afacerile cu numeroși bărbați, inclusiv cu psihiatrul ei, Dr. Kamal Abdic ( Édgar Ramírez ).Vizionare placuta.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos
 1. eu a comentat pe data | 12 February 2017 ora 00:38

  mie mi-a placut filmul..trairile , sentimentele ei sunt atît de intense..nu e nimic fals,nimic exagerat… sigur se va làsa cu ceva premii…filmul e bun !

 2. bl4ckflow3r a comentat pe data | 9 March 2017 ora 01:19

  Unul dintre cele mai bune filme pe care le-am vazut! Te tine captiv de la inceput pana la sfarsit. Cei ce au citit cartea vor avea probabil o opinie diferita, insa nu trebuie scapat din vedere faptul ca un film nu va reusi niciodata sa egaleze o carte, acesta fiind in fond un rezumat. Chiar si asa, nota mea pt acest film este 9. Extrem de bine jucat! Cu siguranta il recomand!

 3. nicu a comentat pe data | 5 August 2017 ora 23:01

  Diabolic

 4. anca a comentat pe data | 7 November 2017 ora 19:00

  foarte incarcat, razbunari, ura , suspiciune

  suspans

Lasa un comentariu