The Fundamentals of Caring (2016) Online Subtitrat HD

The Fundamentals of Caring (2016) Online Subtitrat HD

The Fundamentals of Caring 2016 este un film de drama, regizat si scris de Rob Burnett bazat pe romanul “The Revised Fundamentals of Caregiving” din 2012 scris de scriitorul american de Jonathan Evison in rolurile principale cu Selena Gomez, Paul Rudd si Bobby Cannavale.
Deşi s-a despărţit de soţia lui de mai bine de doi ani, Ben încă nu este pregătit să accepte divorţul în mod oficial. Pentru a putea trece peste ceea ce el consideră a fi eşecul vieţii lui, se înscrie la un curs de asistenţi personali. Astfel ajunge să îl cunoască pe Trevor, un adolescent imobilizat într-un scaun cu rotile, pe care hotărăşte să îl ajute să facă toate lucrurile pe care şi le doreşte şi de care orice alt băiat de vârsta lui se bucură nestingherit. Cu fiecare nouă experienţă pe care o au împreună, între Ben şi Trevor se înfiripă o prietenie care reuşeşte să le schimbe amândurora percepţia asupra lucrurilor care contează cu adevărat şi a vieţii în general.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos
  1. Maria a comentat pe data | 30 June 2016 ora 00:17

    Absolut superb!!! Merita vazut, e o lectie de viata. Filmul incepe si se sfarseste intr-un cerc perfect inchis. Are inceput, intriga, final. Frumos, frumos! Vizionare placuta!

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi