The French Minister (2013) – Film Online Subtitrat in Română

The French Minister (2013) – Film Online Subtitrat in Română

The French Minister 2013 ( Quai d’Orsay ) este un film francez de comedie, in regia lui Bertrand Tavernier cu Thierry Lhermitte, Raphaël Personnaz si Niels Arestrup in rolurile principale. Alexandre Taillard de Vorms este tânăr, fermecător și impresionant. Vorbim despre un bărbat cu stil pe care multe femei îl găsesc foarte atrăgător. Întâmplător sau nu, el este Ministrul afacerilor Externe din Franța. Arthur Vlaminck a absolvit printre primii Școala Națională de Administrație și este angajat să scrie discursurile ministrului. Dar, în munca pe care o are, este vital pentru el să fie foarte atent la sensibilitățile șefului și ale anturajului acestuia. Dar, în vreme ce el era convins de faptul că poate influența soarta omenirii, totul pare a fi serios amenințat de inerția tehnocraților.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi