The Fog – Ceata (2005) – Filme Online Subtitrat HD

The Fog – Ceata (2005) – Filme Online Subtitrat HD

The Fog 2005 (Ceata), film online , subtitrat în Română Locuitorii insulei Antonio din largul coastei  Oregon, sunt pe cale sa inaugureze o statuie in onoarea celor patru oameni ( Castle , Wayne, Williams si Malone) care au fondat orașul in 1871. Nick Castle (Tom Welling) este unul din descendenți care deține o firmă de pescuit si are o nava , Seagrass pe care o folosește pentru turiști. Cand iubita sa Elizabeth Williams (Maggie Grace) se întoarce pe insula, dupa ce si a petrecut ultimele 6 luni în New York o serie de întâmplări ciudate, încep sa se întâmple.Printre întâmplările bizare se întâmplă decese îngrozitoare și prezența unei ceți misterioase.Cand Elizabeth alunecă in barca lui Nick si aluneca in mare , ea găsește un jurnal vechi din 1871,scris din anul 1871 de Patrick Malone, unul din fondatorii orașului. Găsește scris in jurnal cum un barbat pe nume Blake a cumparat jumătate din insulă ca sa o transforme in colonie.In timp ce acesta isi aducea oamenii spre Insula Antonio,Blake este tradat de către Castle, Wayne, Williams si Malone. Cei patru bărbații l-au inchis pe Blake si oamenii sai pe.vas, furandu-le banii si restul lucrurilor.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos
  1. Larisa a comentat pe data | 18 May 2017 ora 00:38

    Începutul lasă de dorit dar pe parcurs devine interesant. Îl recomand.

  2. Simona a comentat pe data | 21 May 2017 ora 20:46

    Interesant

  3. dezer a comentat pe data | 1 June 2017 ora 12:23

    nu-i rau.

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi
X