The Fencer (Miekkailija) Film Online Subtitrat

The Fencer (Miekkailija) Film Online Subtitrat

The Fencer este un film 2015 rusesc drama, sport regizat de Klaus Härö, adaptat după povestea din viața lui Endel Nelis. La inceputul anilor 1950, tânărul Endel Nelis sosește în capitala Haapsalu din Estonia, lăsând in urma Leningradul ca sa scape de poliția secreta. Își găsește un loc de munca, ca profesor si înființează un club sportiv pentru studenții săi, unde incepe sa ii învețe despre mare lui pasiune – scrimă. Fiind in dezacord cu directorul școlii acesta incepe sa investigheze rădăcinile tânărului Endel. Sportul scrimă devine o forma de exprimare a copiilor si Endel devine un model si figura paternă pentru aceștia. Învață sa iubească copiii, multi dintre ei fiind orfani ca urmare a ocupației Rusești . Cand copiii trebuie sa participe într-un turneu național de scrima in Leningrad, Endel trebuie sa ia o decizie…sa riște totul si sa ducă copiii la Leningrad sau sa se gândească la siguranța lui sa nu ii dezamăgească.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos
  1. serj a comentat pe data | 22 May 2016 ora 23:28

    Frumos film

  2. tudor a comentat pe data | 31 July 2016 ora 21:06

    extra
    ordinar film frumos de tot

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi