The English Patient – Pacientul englez 1996 Online Subtitrat

The English Patient – Pacientul englez 1996 Online Subtitrat

“The English Patient – Pacientul englez” este un film britanic-american de razboi, romantic drama 1996, regizat si scris după un scenariu de Anthony Minghella, bazat pe romanul omonim cu același nume de Michael Ondaatje.Premiat cu 9 premii Oscar si cu 2 premii Golden Globes.

La sfârşitul celui de-Al Doilea Război Mondial, contele Almasy (Ralph Fiennes), trimis de Societatea Regală Britanică de Geografie să cerceteze deşertul Sahara, suferă arsuri îngrozitoare într-un accident aviatic. Vegheat de o infirmieră devotată şi sensibilă pe nume Hana (Juliette Binoche), el îşi rememorează viaţa şi, mai ales, povestea de dragoste intensă şi interzisă care avea să-i schimbe destinul.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos
  1. pepy a comentat pe data | 22 January 2016 ora 19:35

    Stiu ca cest film a primit numeroase premii si totusi mie nu prea mi-a placut, nu am gasit nimic deosebit, e un film de duzina dupa parerea mea. Sunt sigura ca se vor gasi altii carora sa le placa genul, incercati si vedeti.

  2. Angela a comentat pe data | 7 August 2016 ora 19:17

    Un film extraordinar! De o sensibiliatae aparte!

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi
X