The Emeryville Experiments (2016) Online Subtitrat HD

The Emeryville Experiments (2016) Online Subtitrat HD

Vizionează online filmul The Emeryville Experiments 2016 , fără intrerupere cu subtitrare în Română gratis HD Filmul de groaza regizat Pritesh Chheda spune povestea a patru colegi de facultate, două fete: Reagan şi Christie şi doi băieţi: Justin şi Cole, care au un accident de maşină pe un drum lăturalnic printr-o pădure se hotărăsc să caute ajutor în Emeryville, un sat dărăpănat, uitat de lume, pentru a găsi un mecanic ce le poate repara maşina. În aceasta încercare li se alătură şi tânărul Ethan. Satul are propriile reguli, în care maşinile nu au acces, fumatul e interzis, şi nu se vede niciun copil. Noii veniţi descoperă că acel loc a fost odată teatrul unor experimente clinice ce au mers prost şi pun la cale o evadare. Dar aici se găsesc vânaţi de nebuni, cei care au fost subiecţii experimentelor din acest sat prins în timp, şi încearcă fiecare să scape până la urmă, pe cont propriu.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos
  1. Geani a comentat pe data | 26 August 2016 ora 12:17

    Frumos filmul

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi