Film The Death and Life of Bobby Z (2007) Online Subtitrat

Film The Death and Life of Bobby Z (2007) Online Subtitrat

The Death and Life of Bobby Z (Schimb de prizonieri) este un film 2007 american – german de actiune, regizat de John Herzfeld in rolurile principale interpretate de starurile de cinema Paul Walker, Laurence Fishburne , Olivia Wilde și Joaquim de Almeida.
Bazat pe romanul lui Don Winslow. Tim Kearney (Paul Walker) este un tip impulsiv, detinut in inchisoarea din San Quentin, care asteapta sa-si petreaca restul zilelor in inchisoare, dar FBI-ul ii face o oferta pe care nu o poate refuza: va fi eliberat daca preia identitatea unui fost lord al drogurilor, Bobby Z, pe care federalii vor sa-l predea unui mafiot mexican in schimbul unui agent de-al lor. Tim este de acord, dar, in toiul evenimentelor, afla ca este primul pe lista celor mai cautati infractori ai Brigazii Antidrog si tinta unor vechi dusmani ai sai.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos
  1. maria a comentat pe data | 3 April 2016 ora 21:06

    frumos

  2. ştefan spanu a comentat pe data | 30 September 2016 ora 12:27

    ***O*Poveste urıta*dar*terminata*frumos***

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi