The Constant Gardener – Prietenie absolută 2005 Online Subtitrat

The Constant Gardener – Prietenie absolută 2005 Online Subtitrat

The Constant Gardener – Prietenie absolută 2005 Online Subtitrat in Romana este un thriller plin de mister romantic, bazat pe romanul cu acelasi nume scris de John le Carre, regizat de Fernando Meirelles in rolurile principale cu Ralph Fiennes, Rachel Weisz si Hubert Koundé.

Un premiu şi 3 nominalizări Oscar, un premiu şi 2 nominalizări Globul de Aur, o nominalizare Venetia, o nominalizare Academia Europeana de Film

Dupa ce o intalneste pe Tessa (Rachel Weisz), activista pentru drepturile omului, Justin, diplomat discret, destul de timid, se indragosteste pe loc. Cei doi se casatoresc, se muta in Kenya, iar Tessa ii ingrijeste pe bastinasii bolnavi. Relatia lor este aprofundata mai mult dupa moartea Tessei, cand Justin pleca intr-o calatorie pentru a descoperi secretul muncii sotiei sale. Fiind pana atunci un tip pasnic si retras, Justin porneste o ancheta pe cont propriu pentru a descoperi asasinii acesteia….

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos
  1. Mioara a comentat pe data | 13 February 2016 ora 21:18

    Foarte bun filmul, din pacate o realitate dureroasa !

  2. pepy a comentat pe data | 5 April 2016 ora 16:21

    Super film care arata lupta pt adevar dar care te costa viata. Stim bine cine este in spatele raului care se produce in toata lumea la toate nivelele, daca ne uitam in mainile cui sunt bancile, mass media , sport, industrie, e usor sa vezi cine si de ce…… dar nu prea putem riposta si ne lasam in continuare manipulati si bineinteles super controlati deci, ADIO LIBERTATE .

Lasa un comentariu