The Captive – Captiv (2014)

The Captive – Captiv (2014)

The Captive – Captiv este un film canadian thriller 2014 premiat cu O nominalizare Cannes ,co-scris de David Fraser in regia lui Atom Egoyan .CAPTIV un thriller psihologic despre răpirea unui copil, trăirile şi acţiunile complexe ale celor implicaţi care fac legătura între victimă , familie, răpitori şi anchetatori. Frumuseţea artei, a filmului şi a interpretării derivă din poveştile care pătrund în minţile şi în inimile oamenilor, determinându-i să pună la punct misterul celor întamplate. CAPTIV – un thriller psihologic plin de suspans.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos
  1. victorita -sanda a comentat pe data | 13 September 2014 ora 18:12

    foarte frumos filmul !

  2. marian a comentat pe data | 14 September 2014 ora 00:11

    doamne…bine ca nu sa intamplat in realitate pt. ca detectivi mai inapoiati ca astia nu am vazut.trebuia sa-l fi gasit imediat dupa ce l-au prins pe varu-sau dar cine sa-i fi spus ca trebuie sa faci panda la parnaie sa vezi cine vine in vizita mai ales ca facea parte din asazisa organizatie a pedofililor.a trebuit sa o gaseasca tac-su ca poponaru ala de caraliu avea treaba cu aparatu foto.l-as fi batut pana ar fi urinat pe cur numai sange.

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi