The Call (2013)

The Call (2013)

The Call (2013) Online Subtitrat in Romana.Jordan lucrează de mulţi ani ca operator ce răspunde apelurilor de urgenţă de pe numărul 911, dar parcă nu s-a simţit nicicând mai neputincioasă decât atunci când o adolescentă a sunat-o să ceară ajutor, în şoaptă, iar Jordan a auzit sunetul de geam spart şi paşii agresorului care intrase deja în casă. Apoi convorbirea s-a întrerupt, iar Jordan a sunat-o pe fată înapoi, să afle adresa şi să trimită poliţia s-o salveze. Doar că sunetul telefonului i-a dat de ştire agresorului unde e victima, iar când Jordan a încercat să-l convingă pe intrus să nu facă nimic ce ar regreta mai târziu, el i-a răspuns “Asta s-a întâmplat deja.” A doua zi la televizor apare ştirea despre uciderea unei adolescente şi se pare că e vorba de un criminal în serie. Când Jordan află de apelul telefonic al unei alte adolescente care e răpită dintr-o clădire de parcări, închisă în portbagajul unei maşini şi dusă cine ştie unde, e decisă să lupte pentru viaţa fetei. Dar ce poate face împotriva criminalului prin telefon?

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos
 1. ana a comentat pe data | 1 April 2014 ora 20:41

  super marfa filmul nu am cuvinte

 2. rares a comentat pe data | 27 May 2014 ora 14:46

  supert tare filmul !!! :D

 3. ady carilyo a comentat pe data | 4 January 2015 ora 19:41

  Wuau minunat

 4. the solicitor a comentat pe data | 29 March 2015 ora 01:18

  Tare!

 5. Alin a comentat pe data | 11 February 2016 ora 10:15

  Bunicel.

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi