The Boy (2015) – filme online

The Boy (2015) – filme online

The Boy este un film de groază 2015 regizat si scris de Craig William Macneill.E vara anului 1989. în vârstă de 9 ani Ted Henley (Jared Breeze) și cu tatăl său John (David Morse) sunt titularii Mt.Vista Motel, o statiune mărunțire îngropată în munții din vestul Americii. Deoarece mama lui Ted a plecat, John a plutit în derivă, lăsândul in descurajare pe Ted să se descurce pentru el. În acestă izolare, necontrolată de limitele de părinti, impulsurile întunecate ale lui Ted încep să se manifeste.Sosirea unui vagabond misterios, William Colby (Rainn Wilson),il captiveaza pe Ted și cei doi formează o prietenie unică – stabilirea este scena pentru ultima, metamorfoză a lui Ted. Băiatul este un portret intim, în creşterea fascinantă a plăcerii lui sociopate faţă de moarte.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos
  1. SwAmP a comentat pe data | 22 August 2015 ora 11:15

    un final bun

  2. adrian a comentat pe data | 14 September 2015 ora 18:33

    Fil bun

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi