The Bone Collector – Colecționarul de oase (1999)

The Bone Collector – Colecționarul de oase (1999)

Colectionarul de oase – The Bone Collector este un film 1999 crima – mister,in regia lui de Phillip Noyce cu Denzel Washington și Angelina Jolie ,bazat pe romanul cu același nume scris de Jeffery Deaver. Lincoln Rhyme ( Denzel Washington) este un detectiv inteligent care a paralizat intr-un accident in timpul serviciului. El este autorul a câtorva cărti de criminalistică si are un ochi ascutit pentru detalii, iar acest lucru l-a facut sa devina o legendă in politie. Amelia Donaghy (Angelina Jolie) este o tânără politistă. In ultima sa zi ca politist de stradă, inainte de a fi trimisă la birou, Amelia descopera un cadavru mutilat. Rhyme este rugat sa investigheze cazul dar refuza, insa cand citeste cazul in amanunt devine interesat si isi da seama din fotografii ca ucigasul a lasat unele mesaje. Asasinul, care poate fi un sofer de taxi, se amuza aducand omagii unor criminali legendari. Amelia are misiunea de a-l asista pe Rhyme si astfel ea trebuie sa fie ochii si urechile detectivului paralizat si sa-l prinda pe odiosul criminal inainte ca acesta sa loveasca din nou.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos
  1. Romel a comentat pe data | 31 July 2016 ora 17:56

    Ma bucur ca l-am gasit.Nu mi-a inselat asteptarile.

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi