The Amazing Spider-Man – Uimitorul Om-Păianjen (2012) Online Subtitrat

The Amazing Spider-Man – Uimitorul Om-Păianjen (2012) Online Subtitrat

“The Amazing Spider-Man – Uimitorul Om-Paianjen 2012 Film Online Gratis Subtitrat in Romana “Peter Parker e un adolescent care, ca mai toţi adolescenţii din lume, încearcă să-şi dea seama cine e şi ce l-a determinat să se formeze în felul în care s-a format. Rămas fără mamă şi tată, Peter e crescut de mătuşa May şi de unchiul Ben. Peter se dezvoltă într-un adolescent ciudat, care e sâcâit şi agresat de colegi la şcoală, nu îşi găseşte cuvintele când interacţionează cu fetele şi preferă să fie singur. El găseşte o servietă misterioasă de-a tatălui său, care îi dă indicii ce l-ar putea ajuta să înţeleagă de ce i-au dispărut părinţii atunci când era mic. Cercetările sale îl duc într-un punct în care intră în conflict de interese cu Dr. Curt Connors, fostul partener al tatălui său. Connors lucrează în laboratorul Oscorp şi are un alter-ego, The Lizard. Peter e muşcat accidental de un păianjen radioactiv şi acest eveniment îi aduce super-puteri, dar şi dorinţa de a continua munca tatălui aşa că începe să lucreze alături de Connors la Oscorp. Însă The Lizard şi tânărul Spider-Man ajung în confruntare directă. În acelaşi timp, Peter experimentează prima dragoste de la liceu, cu Gwen Stacy, care e în stagiu de practică la Oscorp. Peter şi Gwen trec prin provocările aduse de dragoste, angajament şi secrete

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos
 1. Andrei a comentat pe data | 18 July 2015 ora 10:48

  A fost cel mai tare film de pe planetă

 2. Edy a comentat pe data | 24 October 2015 ora 23:38

  bunicel

 3. Seby a comentat pe data | 16 February 2017 ora 21:21

  Il ador,este un film foarte minunat,dar nu imi place finalul din a-2-a parte nu trebuia sa moara Gwen,asta nu mi-a placut,trebuia sa ramana impreuna, in rest e locul 1 in topul filmelor mele!

 4. Mihai a comentat pe data | 5 July 2017 ora 14:04

  cel mai tare film ever si The Amazing Spider-Man 2 E misto dar are dreptate Seby naspaaaa rau ca moare Gwen

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.