The Air I Breathe – Destine la răscruce (2007)

The Air I Breathe – Destine la răscruce (2007)

The Air I Breathe este debutul regizoral al filmului anului 2007 de coreeanul-american regizor Jieho Lee , care a co-scris scenariul cu Bob DeRosa. in film joaca Kevin Bacon , Julie Delpy , Brendan Fraser , Andy Garcia , Sarah Michelle Gellar , Emile Hirsch , și Forest Whitaker.Destine la rascruce este o poveste bazata pe vechiul proverb cinezesc care defineste viata din 4 perspective emotionale: fericire, placere, durere si dragoste.Filmul ne face martorii destinelor a patru oameni: un om de afaceri (Whitaker) care pariaza cu propria viata pe o cursa de cai; un gangster (Fraser) care prevede viitorul; un star pop (Gellar) cade prada unui cap criminal (Garcia); un doctor (Bacon) ce trebuie sa-si salveze dragostea vietii.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi