Tarzan and the Lost City (1998)

Tarzan and the Lost City (1998)

Tarzan and the Lost City – Tarzan si orasul pierdut (1998) In ajunul casatoriei cu frumoasa sa logodnica, Jane (Jane March), Tarzan (Casper Van Dien), primeste un mesaj de la vraciul Mugambe (Winston Ntshona). El afla astfel ca lumea sa adoptiva este amenintata de mai multi mercenari care vor sa gaseasca cu orice pret orasul mitic Opar si bogatiile sale.Dupa ce isi amana casatoria, Tarzan se indreapta spre Africa pentru a-i opri pe vanatorii de comori sa distruga o lume pe care nu o pot intelege. Toti bastinasii, inspaimantati de faptul ca mercenarii le distrusesera deja mormintele sacre, il asteapta nerabdatori pe Tarzan singurul care ar putea sa-l infrunte pe maleficul lor conducator, Nigel Ravens (Steven Waddington).Jane l-a inteles cand a plecat sa-si salveze lumea, insa incepe sa-si piarda rabdarea, pentru ca nunta se amana suparator de mult din cauza misiunii dificile a logodnicului ei.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi
X