Take This Waltz (2011)

Take This Waltz (2011)

“Take This Waltz 2011 Film Online Subtitrat in Romana “Margot e o autoare căsătorită de șase ani cu Lou, care scrie și el cărți culinane. Cei doi împart fericiți o casă într-o suburbie din Toronto. În timp ce se documentează pentru a scrie despre o nouă atracție turistică, Margot îl cunoaște pe Daniel, care apoi se întâmplă să aibă locul de lângă ea din avionul de la întoarcere, iar acasă se dovedește că îi este vecin și locuiește vizavi de casa ei. Scânteia pe care Margot a simțit-o între ea și Daniel atunci când s-au cunoscut îi pune la îndoială sentimentele. Ei încep să se întâlnească discret, dar sunt foarte reticienți în aventura lor. Într-un final, Lou își dă seama că se petrece ceva și îi cere lui Margot să aleagă.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi