Tae Guk Gi: The Brotherhood of War – Frăţia războiului (2004)

Tae Guk Gi: The Brotherhood of War – Frăţia războiului (2004)

Tae Guk Gi: The Brotherhood of War ( Taegukgi hwinalrimyeo) este un film de război ,actiune 2004 din Coreea de Sud, regizat de Kang Je-gyu . Filmul spune povestea a doi frați Jin-tae Lee (Dong-gun Jang) si Jin-seok Lee (Bin Won) care sunt incorporati în armata sud-coreeană de forță la izbucnirea războiului din Coreea .Jin-tae, pantofar de meserie, a muncit neîncetat din nevoia de bani pentru ca mai tânărul Jin-seok să meargă la facultate.Toate speranţele şi visele lor sunt spulberate când amândoi sunt obligaţi să se înroleze în armată împotriva voinţei lor. Departe de familie şi prieteni, Jin-tae jură să-l protejeze cu orice preţ pe Jin-seok în pofida pericolelor. În vâltoarea luptei intervine soarta, forţându-le limitele credinţei, dragostei şi încrederii în această dramă de război plină de suspans şi acţiune.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos
 1. Laur a comentat pe data | 2 October 2014 ora 13:25

  Film…bun…pt iubitorii genului…un singur punct negativ:
  -secventele lacrimogene…in rest ok…nota 8…si,multumesc zfilmeonline.

 2. gygy a comentat pe data | 22 February 2015 ora 15:47

  un film extraordinar, lam vazut de vreo 4 ori. nu am cuvinte sa descriu, am si eu un frate si poate as face la fel ca el,, salutari din patrtea mea..

 3. Alin a comentat pe data | 2 July 2016 ora 20:36

  Este un film bun, dar sa fim seriosi pe acest”Rambo” il ocolesc gloantele si intoarce armele impotriva celor cu care a luptat. Fara aceste doua aspecte si alte cateva scapari filmul primea o nota peste 6 din partea mea. Asa nu sunt convins cat sa-i dau.

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi