Tae Guk Gi: The Brotherhood of War – Frăţia războiului (2004)

Tae Guk Gi: The Brotherhood of War – Frăţia războiului (2004)

Tae Guk Gi: The Brotherhood of War ( Taegukgi hwinalrimyeo) este un film de război ,actiune 2004 din Coreea de Sud, regizat de Kang Je-gyu . Filmul spune povestea a doi frați Jin-tae Lee (Dong-gun Jang) si Jin-seok Lee (Bin Won) care sunt incorporati în armata sud-coreeană de forță la izbucnirea războiului din Coreea .Jin-tae, pantofar de meserie, a muncit neîncetat din nevoia de bani pentru ca mai tânărul Jin-seok să meargă la facultate.Toate speranţele şi visele lor sunt spulberate când amândoi sunt obligaţi să se înroleze în armată împotriva voinţei lor. Departe de familie şi prieteni, Jin-tae jură să-l protejeze cu orice preţ pe Jin-seok în pofida pericolelor. În vâltoarea luptei intervine soarta, forţându-le limitele credinţei, dragostei şi încrederii în această dramă de război plină de suspans şi acţiune.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos
 1. Laur a comentat pe data | 2 October 2014 ora 13:25

  Film…bun…pt iubitorii genului…un singur punct negativ:
  -secventele lacrimogene…in rest ok…nota 8…si,multumesc zfilmeonline.

 2. gygy a comentat pe data | 22 February 2015 ora 15:47

  un film extraordinar, lam vazut de vreo 4 ori. nu am cuvinte sa descriu, am si eu un frate si poate as face la fel ca el,, salutari din patrtea mea..

 3. Alin a comentat pe data | 2 July 2016 ora 20:36

  Este un film bun, dar sa fim seriosi pe acest”Rambo” il ocolesc gloantele si intoarce armele impotriva celor cu care a luptat. Fara aceste doua aspecte si alte cateva scapari filmul primea o nota peste 6 din partea mea. Asa nu sunt convins cat sa-i dau.

Lasa un comentariu