Syberiada polska (2013)

Syberiada polska (2013)

Filmul Syberiada polska, este o poveste epica de polonezi, ucraineni, evrei care sunt deportați în Rusia. Soarta strămutate este spectacolul din perspectiva unui tânăr băiat Staszek, care merge în Siberia cu familia și vecinii de la un sat mic din granițelor estice poloneze. Împreună cu tovarășii lui, el începe lupta din greu pentru supraviețuire, în cazul în care adversarul cel mai de temut se dovedește a fi teribil, natura nemiloasă, foamete sulfuroase rece și de moarte. Circumstanțele forța pe băiat să-și reevalueze viața și să crească mai repede. În curând el va trebui să învețe lupta esențială pentru supraviețuire și să ia decizii care vor cazul în care rata va fi de viață de rudele sale. El va trebui, de asemenea, să aleagă între dragostea pentru Zinnia evreiesc și Luybka rus.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos
  1. Nistor Carmen a comentat pe data | 8 November 2013 ora 18:22

    Numai 4.3?Pacat ,e un film excellent 10 stars!

  2. ZEUS 16 a comentat pe data | 21 November 2013 ora 04:27

    SUPER TARE!!!!!!

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi
X