Switch (2011)

Switch (2011)

Switch ( Schimbul) este un film de actiune ,crima si thriller 2011 francez, regizat de Frédéric Schœndœrffer.In Montreal, Sophie Malaterre este un designer de moda fara un loc de munca si este chemata de Claire Maras pentru a-si prezenta ideile sefului sau. Cand ajunge la sediul companiei, Claire se scuza si ii spune Sophiei ca seful sau este plecat in vacanta si ca nu se intoarce decat peste 2 luni.
Claire o invita pe Sophie la masa de pranz si ii spune despre site-ul switch.com, unde este posibil sa faci schimb de apartamente pentru perioada vacantei. Sophie viziteaza site-ul si alege un apartament din Paris care ii apartine lui Bénédicte Serteaux, iar cele doua fac schimb de apartamente.Sophie ajunge la Paris, se instaleaza in frumosul apartament de langa Turnul Eiffel si petrece o zi minunata vizitand imprejurimile. A doua zi insa politia patrunde in apartament si o aresteaza. Detectivul Damien Forgeat o interogheaza crezand ca este Bénédicte, iar Sophie afla ca in apartamentul parizian fusese gasit un cadavru…

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos
 1. Albatros a comentat pe data | 7 September 2015 ora 08:17

  Scenariu bine scris, logic, realist, intelligent, psihologic, cu intriga, suspans, rasturnari de situatie, deasemenea filmul bine regizat,nu subestimeaza inteligenta spectatorilor, nota 10.

 2. Hasu a comentat pe data | 18 September 2015 ora 00:19

  Excelent!!!

 3. Dan a comentat pe data | 5 June 2017 ora 01:45

  Foarte bun!

 4. Constantin a comentat pe data | 29 October 2017 ora 13:56

  film foarte bun merita vazut !

Lasa un comentariu