Supremacy (2014)

Supremacy (2014)

Supremacy (Suprematia) este un film de drama 2014 cu Joe Anderson, Dawn Olivieri si Derek Luke ,regizat de Deon Taylor. Tully tocmai a fost eliberat conditionat din inchisoare dupa 15 ani. Prima noapte in libertate risca sa fie ultima pentru acest fost detinut. Motivul? Abia a iesit din inchisoare ca a si ucis un politist. Se ascunde de politie, incearca sa scape basma curata. Liderul sau l-a abandonat, politia este din ce in ce mai aproape de el. Tully si iubita adauga pe lista de infractiuni luarea de ostatici. Insa nimeni nu se astepta ca D-l Walker, el insusi fost detinut, rasist, sa incerce sa schimbe parerea unui barbat vicios si violent cum este Tully. Nimeni nu stie ca in realitate face acest lucru pentru a-si salva familia, amenintata cu moartea.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos
  1. andipanda a comentat pe data | 7 August 2015 ora 10:47

    Nu e rau.

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi