Superman Returns (2006)

Superman Returns (2006)

Superman – născut pe o planetă care a murit de mult – a fost crescut de părinţii săi adoptivi, la fermă Kent din Kansas. Tânărului Kal-El i se dă un nou nume Clark Kent, şi deşi el a crescut printre oameni, nu este unul dintre ei. Sub soarele galben al Pământului, el poate face lucruri la care oamenii nu pot decât să viseze, dar pentru a putea coexista cu ei, el trebuie să ducă o viaţă dubla ca un om prietenos, transformându-se în secret în Omul de Oţel când crizelele lumii în care trăieşte îi solicită ajutorul.
Dar acum, crizele lumii au trecut nerezolvate timp de cinci ani cât Superman a dispărut într-un mod misterios. Fără el, rata crimelor din oraşul Metropolis a crescut foarte mult şi acest lucru fără a număra viitoarele acţiuni destructive ale lui Lex Luthor, care a ieşit din închisoare cu intenţia de a folosi secretele tehnologice ale lui Superman pentru a obţine glorie şi câştiguri personale.Lois Lane, reporterul star al ziarului “Daily Planet” şi iubirea vieţii lui Superman, şi-a continuat viaţa de când Superman a plecat fără să spună vreun cuvânt.Chiar a câştigat un Premiu Pulitzer pentru eseul sau “De ce Nu Are Lumea Nevoie de Superman.” Lois are acum alte lucruri cu care se confruntă – ea este acum căsătorită cu nepotul editorului şi are un copil de care trebuie să aibă grijă.Dar, pentru Superman, lunga sa căutare a locului sau din Univers se sfârşeşte la ferma de la Kent, în mijlocul singurei familiei pe care a cunoscut-o vreodată. Destinul sau este în Metropolis, unde doar o privire în ochii lui Lois îi spune că acesta este locul, printre pământenii cu defecte, dar în cele din urmă oameni buni, care este adevărata lui casă.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos
  1. ernesto cordareanu a comentat pe data | 10 March 2015 ora 21:08

    parerea mea despre acest film este ca a fost grozav si nul vi uita niciodata pe superman chiar daca nu exista

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi