Super 8 (2011)

Super 8 (2011)

“Super 8 2011 Film Online Gratis Subtitrat in Romana “Actiunea filmului se petrece in vara anului 1979 in oraselul fictional Lillian Heights, statul Ohio si ii are in centru pe un grup de 6 tineri, care folosesc o cameria Super 8 pentru a realiza propriul lor film cu zombie. Intr-o noapte, proiectul lor ii duce pe o cale ferata rurala si, pe masura ce camera capteaza imaginile, un camion intra in coliziune cu o locomotiva. In urma acestei catastrofe feroviare, dintre fiarele contorsionate iese ceva inuman. Evenimentele stranii si disparitiile misterioase declansate dupa acest eveniment ii determina pe cei 6 prieteni sa suspecteze ca intamplarea cu trenul nu a fost un accident ci a fost declansata de ceva mai terifiant decat orice si-ar putea imagina.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos
 1. andipanda a comentat pe data | 13 September 2015 ora 15:19

  O poveste,gen film protv de duminica dupa amaza.

 2. ValenTin a comentat pe data | 1 December 2015 ora 22:15

  Filmul in sine’ e bun , efectele speciale foarte convingatoare …doar ca actiunea cam lipseste…

  Cu toate astea , filmul merita vazut !

 3. mariana a comentat pe data | 24 April 2016 ora 22:34

  Un film cu copii si pentru copii. Macar nu te streseaza.

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi