Summer Camp (2015) Online Subtitrat HD

Summer Camp (2015) Online Subtitrat HD

Vizionează online filmul Summer Camp 2015, online subtitrat HD, fără intrerupere cu subtitrare în Română gratis HD In filmul de groaza regizat si scris după un scenariu de Alberto Marini. Patru adolescenti americani se înscriu pentru a lucra în calitate de consilieri într-o tabără spaniolă izolată, în speranţa de a petrece o vară de neuitat într-o altă ţară. Însă odată ajunşi la faţa locului descoperă că aşa zisa tabără nu întruneşte deloc condiţiile unei tabere americane obişnuite, iar aspiraţiile lor la o vacanţă plină de distracţie se năruie în momentul în care unul dintre ei îşi pierde cumpătul şi începe să îi atace pe ceilalţi fără vreun motiv aparent. Înainte ca membrii grupului să îşi dea seama ce se întâmplă, virusul care induce furia începe să se răspândească, molipsindu-i rapid şi pe ceilalţi consilieri, care trebuie să se atace unul pe celălalt pentru a avea o minimă şansă de a supravieţui unei nopţi de coşmar.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos
  1. Mihai a comentat pe data | 19 October 2016 ora 10:15

    Super..actiune..horor..recomand ..nota mea este 8.

  2. rozy a comentat pe data | 11 November 2016 ora 22:43

    este un film bun

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi